Družabno srečanje teniških sodnikov

IO SO TZS je ob podpori in pomoči Teniške zveze v soboto, 14. novembra 2015, organiziral družabno srečanje teniških sodnikov.

Druženje se je pričelo ob 11ih v pivnici Pivovarne Union, kjer sta zbrane nagovorila direktor Teniške zveze Gregor Krušič in predsednik IO SO Rok Matičič.

Sledil je ogled Pivovarskega muzeja, ki je ob 150-letnici pivovarne Union (2014) dobil novo podobo. Muzej, ki se lahko pohvali s številnimi priznanji, nudi obiskovalcu zanimiv zgodovinski prikaz proizvodnje piva, sodarstva, razvoza piva, gostilniško opremo, pivsko posodje, razvoj etiket, trženje in dve rekonstrukciji prostorov.

Ogled ne bi bil popoln brez degustacije piva, ki je marsikomu brez predhodne podlage v želodcu, hitro prešel v krvni obtok. Pivovarna Union, eden od sponzorjev Tenis Slovenije, nam je tokrat v degustacijo ponudila vrček nefiltriranega točenega piva.

Druženje se je po zaključenem izobraževalnem delu nadaljevalo v TC Benč Sport, kjer nas je že čakalo toplo kosilo, pecivo, pijača. Da pa ne bi ostali samo pri besedah, hrani in pijači so se prekrižali tudi loparji. Turnir dvojic je začinil bogat nagradni sklad, nagrad pa so bili deležni tudi udeleženci spremljevalnega tekmovanja – balinčkanja.

Družabno srečanje se je zaključilo v prijetnem vzdušju v poznih večernih urah. Na koncu lahko rečemo le, naj se uresničijo besede iz pozdravnega govora direktorja Teniške zveze, ki je naslovil srečanje kot prvo tradicionalno srečanje teniških sodnikov.

FOTOUTRINKI

SORODNE PANOŽNE ORGANIZACIJE

LogotipTZS itf ATP World Tour wta Davis Cup logom Fed Cup logom